Ja. Besøg blot vores Testside. Der registrerer du dig med din e-mail-adresse og din adgangskode. Derefter modtager du en e-mail med et bekræftelseslink. Klik på dette link, og din 3-dages testperiode begynder.

Godt at vide: Din tilmelding er gratis. Efter testperioden udløber, sker der ingen automatisk forlængelse. Kan du lide vores portal? Så kan du under din testperiode eller når som helst derefter beslutte dig for et medlemskab. Vælg opgraderingsfunktionen og klik på den passende modelvariant.

Kan jeg prøve TutKit.com uforpligtende?