Grundlæggende fungerer TutKit.com enhedsuafhængigt. Du kan derfor når som helst bruge platformen med en eksisterende internetforbindelse på en computer, bærbar computer, tablet eller smartphone.

Du kan logge ind med kun én enhed ad gangen. Som ejer har du mulighed for at tilføje flere deltagere til dit medlemskab. Deltagere har deres eget TutKit.com-konto. De er tilknyttet din konto som medlemmer og kan bruge dens funktioner uafhængigt af dig og din log ind-status.

Kan jeg bruge TutKit.com på flere enheder samtidigt?