I Adobe Illustrator kan grafikstile gemmes i AI-filer. Sådan installerer og anvender du grafikstile:

Importer grafikstile i Adobe Illustrator

For at undgå at skulle indlæse dem hver gang, skal du gemme dem i dine grafikstilbiblioteker. Kopier filerne efter download til mappen Grafikstile, som findes under Forudindstillinger i din Illustrator-mappe. Klik på Vindue>Grafikstilbiblioteker>Andet bibliotek… i Illustrator for at finde ud af, hvor mappen præcist befinder sig, og stien vises.

Anvend grafikstile i Adobe Illustrator

Efter kopiering af filerne vil grafikstilene altid være tilgængelige for dig: Åbn i Illustrator under Vindue panelet Grafikstile. Klik nederst til venstre på ikonet for Menu "Grafikstilbiblioteker" og vælg det ønskede bibliotek. Aktiver teksten eller vektorgrafikken, som du vil anvende grafikstilen på, og klik på grafikstilen.

Tip til skalering: Når du ændrer størrelsen på dit designelement efterfølgende, skal du være opmærksom i panelet Transform på indstillingen Skaler konturer og effekter. Om den er aktiveret eller ej, vil påvirke opførslen af grafikstilen under skalering.

Grafikstile med skrifttyper

I nogle grafikstile bruger vi forudindstillede skrifttyper. Du kan i princippet bruge enhver skrifttype, du ønsker. Hvis du stadig ønsker at bruge skrifttypen, som vi bruger, og den ikke er tilgængelig på din computer endnu, så se her, hvordan du finder og installerer de skrifttyper, vi bruger: Skrifttyper.

Anvend grafikstile i Adobe Illustrator (AI-filer)