For at redigere tekst i Photoshop, aktiverer du tekstværktøjet ved at klikke på værktøjet eller ved genvejen T. Klik på tekstfeltet, som du ønsker at redigere, og ændr tekstindholdet.

Formateringen ændres ved at markere teksten og foretage de passende ændringer i skrifttype, skriftstørrelse og skriftfarve via kontekstmenuen på tekstværktøjet. For at foretage yderligere justeringer (såsom linjeafstand) på din tekst, åbner du panelvinduet for Tegn under Vindue.

Dine tilpasninger bekræftes ved at markere afkrydsningsfeltet øverst i menulinjen, trykke på Enter-tasten på det numeriske tastatur eller bruge genvejen Cmd + Enter eller Ctrl + Enter. Du kan også vælge et andet værktøj og opnå den samme effekt.

Interesserer du dig for tekststile i Photoshop? Så har vi noget for dig:

Rediger tekst i Photoshop