In sommige van onze PowerPoint-sjablonen vind je diagrammen. Als je een diagram wilt bewerken, selecteer het dan eerst. Klik vervolgens op Diagramhulpmiddelen, open daar het keuzemenu onder Gegevens bewerken en klik op Gegevens bewerken. Hierdoor opent een Excel-tabel met de gegevens die je nu naar wens kunt aanpassen. Als je klaar bent, sluit dan de Excel-tabel weer.

De opmaak van een diagram kun je aanpassen via de Diagramopmaaksjablonen.

Diagrammen bewerken in PowerPoint.