För att importera penselspetsar i form av ABR-filer i Photoshop finns det olika sätt som vi kommer att presentera för dig nedan.

Importera penslar genom dubbelklick eller drag-and-drop

De två enklaste sätten: Öppna Photoshop. Dubbelklicka sedan på ABR-filen eller dra den sedan in i programmet. Då borde penslarna direkt vara tillgängliga i din penselbibliotek.

Importera penslar via penselpanelen

Som ett alternativ till de två tidigare metoderna öppnar du i Photoshop genom Fönster>Penslar panelen för penslar. I det övre högra hörnet av fönstret öppnar du det tillhörande dialogrutan och väljer där Importera penslar... Välj ABR-filerna på din dator som du vill importera och klicka på Ladda.

Importera penslar i rätt storlek

Många av våra penslar finns i två olika maximala storlekar. Filer med penslar upp till 2 500 pixlar kan användas i Photoshop från CS2. Filer med penslar upp till 5 000 pixlar kan användas i Photoshop CC. Dessutom kan du på TutKit.com även hitta effektpenslar som du kan använda i Photoshop CC. Se kompatibilitetsanvisningarna för penslar här.

Här hittar du våra bästa Photoshop-penslar som stödjer ditt arbete:

Importera Photoshop-penslar (ABR-filer)