För att importera penselspetsar i form av ABR-filer i Adobe Photoshop Elements finns det olika sätt som vi kommer att presentera för dig nedan. Se även Kompatibilitetshänvisningar för penslar.

Importera penslar med penselverktyget i Photoshop Elements

Du kan enkelt lägga till nya penslar i Photoshop Elements genom att använda kontextmenyn för aktiverat penselverktyg:

1. Öppna Photoshop Elements.
  2. Aktivera arbetsytan Expert.
  3. Aktivera pensel-verktyget (genväg B).
  4. Öppna menyn för att välja penselform bakom Pensel.
  5. Öppna dialogrutan i menyn.
  6. Klicka på Ladda penslar…
  7. Välj de penselfiler i ABR-format som du vill importera på din dator.
  8. Klicka på Ladda.

Importera penslar med förvalshanteraren

Du kan lägga till nya penslar i Photoshop Elements med hjälp av förvalshanteraren:

1. Öppna Photoshop Elements.
  2. Öppna Förvalshanteraren under Redigera.
  3. Välj Penslar i Förvalshanteraren i avsnittet Förval (genväg Ctrl+1).
  4. Klicka på Bifoga…
  5. Välj de penselfiler i ABR-format som du vill importera på din dator.
  6. Klicka på Ladda.
  7. Klicka på Klar.

Installera penslar (ABR-filer) i Photoshop Elements.