Foto-Presets för Capture One kallas allmänt för Styles (Stilar). Dessa är i COSTYLE-format.

Importera Styles, Stilar (COSTYLE-format) i Capture One

När du har laddat ner ett Presets-paket och packat upp ZIP-filerna, kan du importera Presets i Capture One. För att importera Presets följer du dessa steg:

1. Öppna i Capture One panelen för Stilar och Förinställningar (symbol med en bock).
  2. Öppna panelens kontextmeny genom att klicka på de tre punkterna i det övre högra hörnet.
  3. Klicka på Importera stilar...
  4. Välj de Styles på din dator som du vill importera (COSTYLE-filer).
  5. Klicka på Öppna.
  6. De importerade Styles finns nu tillgängliga i panelen för Stilar och Förinställningar i mappen Användarstilar.

Använda Styles, Stilar i Capture One på ett foto

När du har importerat Styles och för muspekaren över en Style ser du omedelbart en förhandsgranskning av vilka ändringar som görs i ditt foto. Genom att klicka på en Style tillämpar du den. Det gör att reglagen skjuts till de fördefinierade positionerna i Style. Du kan också tillämpa flera Styles på ett foto genom att välja flera Styles i Styles-listan.

Efter att du har lagt på inställningarna som Style tillagd i panelerna för olika inställningar kan du justera dem vidare. För att lägga en stil på flera foton väljer du önskade foton i fotogalleriet och tillämpar en Style via panelen Stilar och Förinställningar.

Våra bästa Styles och Presets för Capture One finns här för nedladdning:

729,657,899,765

Importera och tillämpa stilar eller inställningar i Capture One.